Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

v å r

vår
du kommer sakta
allt ditt ljus som strålar
värmer frusna hjärtan
och trötta händer
sakta vaknar sinnet
med längtan om
smekningar 
torkar alla vintertårar 
bort
böljande hav och doftande
blomsterängar
fyller hjärta med drömmar
 och lättnad
 vår
 din ankomst är
som en vildblomma
som slagit rot för alltid
i nödgades hjärtan
 för vår
du kommer likt
en fjäderlätt beröring
men du väcker allt





Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-08 17:32



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
härligt...denna soliga dag bar liksom ett löfte om vår :)
2011-02-08

  Janne
vackra känslor
beskriver du
i din fina vårdikt
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo