Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Till och med de små barnen sjunger lovsång till Dig av hela sitt hjärta, och deras föredöme tystar dina fiender!" Psaltaren 8:3 "...för jag säger er att deras änglar alltid har tillträde till min Far i himlen." Matteus 18:10


Mitt yngsta barnbarn

Vad vore livet utan barnen?

Okritiska och öppna

alltid beredda

att sprida solsken

kärlek och glädje

då de får växa upp

i Guds solsken

Ett återsken

av Gud själv

"Se till att ni inte föraktar någon enda av dessa små..." Matteus 18:10




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-06 12:44



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-02-07

    Annika J
Härlig kommentar till ett bibliskt budskap!
Fint på kyndelsmässodagen.
2011-02-06

  anits VIP
Härliga rader, om dessa barn
som är Guds gåvor
2011-02-06

  Eva Helene VIP
Gott att läsa detta och håller med dig fullständigt!
2011-02-06

    maija tuori
Härliga rader har Du skrivit...Skönt att läsa..så söta de är Guds gåvor..
2011-02-06

  mare VIP
Gullig bild och så sanna rader !
2011-02-06

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet Bibbi! Tack!
2011-02-06

    ej medlem längre
Underbar sann är din text Bibbi!


"Se till att ni inte föraktar någon enda av dessa små..."



@nn
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP