Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför vännen min

 

Varför vännen min

fångade du aldrig mig.

Du såg mig falla

sakta

men säkert.

 

Det var du som fick mig

att falla.

Men du lovade

att fånga

upp mig.

 

Jag vet att du inte ville

såra mig.

På Gud jag förstod

men jag föll ändå.

 

Och du gav inte ens mig

stöd

så jag kunde leva vidare.

 

Varför vännnen min

fångade du

aldrig upp mig.....

 

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-12-12 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal