Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgrik

Är inte framkallad
av ett negativ

utan föddes
positiv

ler
rosenrött
blå ögon
håller
stadigt
utan att
falla

längre än
nödvändigt

 

älskar palettens
krasch
när målningen
är klar





Fri vers av ia VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-08 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Caramba, den var härlig
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP