att välja väg i rätt riktning

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att välja väg i rätt riktning




Vägskäl

Din tystnad
gav mina ögon
ord
som hjärtat
inte
ville höra

När du sen
sa förlåt
samlade jag
ihop mig
mellan raderna

med ett
oskrivet blad
mötte jag
morgonen
med min
underskrift

för separation




Fri vers av ia VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-09 15:01



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
ångest

rent och kristallklart

skickligt skrivet

bra!
2011-02-28

  Quasimodo
Starkt och insiktsfullt för sitt liv och vara!!
2011-02-18

  Agnes
Du skriver så insiktsfullt och utan omskrivningar. Häpnar över hur du får ihop det geniala med enkelheten i dina formuleringar. Varje gång.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP