Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn nuet

Känn varje steg du tar
varje andetag du andas
och varje slag ditt hjärta slår




Fri vers av Coinriocht
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-09 19:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Vara levande :))
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht