Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntrum

I Dödens väntrum
finns inga köbrickor
en mager man i svart kostym
väljer vem som står på tur.
I Dödens väntrum
är det alltid kallt
och där hörs inga skratt.
ingen talar
allt som hörs är tickande td
tid som rinner ut
Ibland gråter någon.
Ibland suckar någon.
Ibland skriker någon i vild panik.
I Dödens väntrum finns
ingen nödutgång
på dörren inget handtag.
Sitter du i Dödens väntrum
får du aldrig mer gå hem




Fri vers av Zam
Läst 373 gånger
Publicerad 2004-07-14 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam