Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tokan

om jag var galen skulle jag
spara ditt blod i en glasburk
för att ha en del av dig kvar

om jag var galen skulle jag
springa naken över världen
och skratta hysteriskt åt min sorg

men nu är jag inte galen så jag
tvättar snällt bort blodfläckarna från
mina kläder och gråter stillsamt
åt mig själv




Fri vers av Zam
Läst 631 gånger
Publicerad 2004-07-14 10:52



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
har man aldrig levat, sägs det :)
2004-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam