Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gryningsljus
över dina ögon
regnet slår
mot rutan
mot mitt trasiga hjärta




Fri vers av Zam
Läst 566 gånger
Publicerad 2004-07-14 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam