Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppar av tåget

försök inte
fånga mig
jag är redan
långt borta

ända sedan
den dagen
du sa
"lita på mig"




Fri vers av ia VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-13 02:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Suveränt. =) Fyndigt. =)
2011-02-13

  Agnes
Ååå... den sved som ett hudlöst hälskav. Så mitt i-fyndigt ordat!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP