Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läxa

för att få
goda ord
måste
du själv
lära dig
att 
uttala dom




Fri vers av ia VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-13 02:21



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är så sant det du skriver. // AA
2011-02-13

  Agnes
Scooore!
2011-02-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så sant
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP