reklam kan vilseleda...

är du fast eller har du egen vilja

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reklam kan vilseleda...

är du fast eller har du egen vilja




förförisk eller förfriskning

 

vad jag 
ska handla
idag
visar säkert
reklamen 
på tv

för vad
skulle hända
om
jag själv
ville bestämma

 




Fri vers av ia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-23 13:14



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ja tänk om...:)
2011-02-26

    ej medlem längre
Troligen räcker lönen;)
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP