Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje dag

Skuggan döljer glädjen

visar vägen till tårarna

smärtar djupt därinne

 

Tårar döljer ljuset

visar vägen till tröttheten

växer varje dag

 

Stressen döljer lugnet

visar vägen till hjälplösheten

hjärtat dunkar tusenfalt

 

Ber

 

ge mig styrka

och

ro i min kropp




Fri vers av Cajsa
Läst 769 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg