Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värt att leva

 

Ögon ler

hjärta blir varmt

Mun talar

oro blir lugn

Armar håller

tårar blir skratt

 

Tack för att du finns

liv blir värt att leva








Fri vers av Cajsa
Läst 756 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg