Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt


Alla hjärtans dag

Vi är ofta så sena med att uppmuntra, kramas och ge varandra komplimanger.

Därför vill jag en dag som denna sända en kram till alla som vill ha den

med orden jag brukade få av en av mina äldre bröder i det flydda:

"Skäm bort dig och ha det bra!"

...åtminstone denna dag.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 777 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-14 13:04



Bookmark and Share


    wildrosen
sänder kram till dig....
2011-03-02

  Julio VIP
En stor kram från mig i efterskott:)
2011-02-15

  anits VIP
Tack och kram tillbaka
till dig
2011-02-15

  rebecca d
detsamma!
2011-02-15

  mare VIP
Sänder kram tillbaka :)
2011-02-15

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbart...
Skoj att Du
använde just den bilden... ;))

applåder

och grattis till placeringen..

kramar

kb
2011-02-15

  mariasan
KRAM! Bibbi <3
2011-02-14

  Eva Langrath VIP
Tack Bibbi och en stor varm kram från mig till dig.
2011-02-14

  Kalle.O
Tar gärna emot en och ger med värme en tillbaka:)
2011-02-14

  Janne
Tackar för dina fina
hjärtfulla text
tar emot kram
kram tillbaka till
dig
2011-02-14

  Yrre VIP
Tack! snor ogenerat åt mig en ;)
2011-02-14

  Arja Söderfeldt
Kram!
2011-02-14

  Junia VIP
Tack och kram tillbaka!
2011-02-14

    ej medlem längre
Jag ger dig istället en puss på kinden ;)
2011-02-14

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!!
2011-02-14

    ej medlem längre
Tack, och Kram tillbaka!


@nn
2011-02-14

  walborg
Detsamma vill jag säga till Dig, kära generösa Bibbi!
2011-02-14

  Eva Helene VIP
Fin påminnelse! Hjärtekram !
2011-02-14

  aol
tack för din kram min fine vän blev så rörd, kraaaaaaam tillbaka,
2011-02-14

  Eaglemountains VIP
TACK min underbara vän och detsamma! Kramar i massor!

och "Skäm bort dig och ha det bra!"

...åtminstone denna dag".

Du förtjänar det - Du vår gemensamma vän.
2011-02-14

  Linda CH VIP
Skickar dig en kram idag och en till imorgon.
2011-02-14

    ej medlem längre
En varm kram till dig också denna dag. Och ett tack för allt det ljusa du skriver och ger
2011-02-14

  Annie b'larsson VIP
Kram till dig!
2011-02-14

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Kram tillbaka raraste Bibbi!
Och vilka fina bilder du alltid illustrerar med, så var även denna, av Karl-Bo L.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP