Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiter i om du inte lyssnar...

tafatt försök
att finna
en mening
när allt har
tystnat

känslan
om att vara
vi

finns inte

ändå kastar
man ut
orden som
spjut
i förhoppning
att målet

blir träffat

fast egentligen
skiter jag i
om du fattar
eller inte
det handlar
om att visa
vart man står

 




Fri vers av ia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-15 08:06



Bookmark and Share


  ophelia_drunknar
du träffar mitt i prick !
2011-02-15

  Quasimodo
Starkt och mitt i för det viktiga och nödvändiga i att nå en förståelse, men lika nödvändigt i att ibland bara skita i det!!
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsamt fin.
2011-02-15

    ej medlem längre
Bra!
2011-02-15

  Niclas Petersson VIP
Gör ont att läsa.
Gillar
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP