Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ditt nattygsbord du finner:


- Kan!

kan andas ditt hjärta
leva efter ditt pulsslag
höra dig berätta
att det är du och jag

kan känna din själ
som inom exploderar
kan se tusen skäl
som lyckan adderar

kan drömma din blick
som fäller fasader
fantasin som fick
rivt alla blockader

kan drunkna i din hand
som smeker min kind
inom det band
så öm och trind

du är min eufori
vi är ljuvt kompletta
en brinnande kemi
som andas ditt hjärta




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 292 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-02-15 11:52



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Superhärlig poesi med fint flyt i "verserna". Du imponerar ständigt - denna text är underbar och gör mig G-L-A-D!
2011-02-15

  Valdemar Anders
Du är bra.
2011-02-15

  L I V
inutivacker kärlekspoesi som världen borde ha mer av helt enkelt...lovely och innerligt:)
2011-02-15

  Blåbäret
så totalt och energiskt underbart
vilken hyllning och glädje
2011-02-15

  Linda CH VIP
Love, love,love!
2011-02-15

  Emme VIP
Vilken varm kärleksförklaring och
i ett rim dessutom... Love this one!
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Livfull kärleskförklaring. =) Härlig. =)
2011-02-15

  Mats Henricson
En sprudlande kärleksförklaring ! Det sprakar och gnistrar om den ! Gillar intensiteten i dina dikter ! Rena "Kärnkraftverket" !
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé