Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sivan




Lugninflammation


Hon är mätt
i centimeter över havet, utdragen,
inte lång, just nu, en snäcka på väg till toppen
och en i minnet

i kryptan, omgiven av emballage
med sin mammas vänsterkrok
att hänga upp glaskäkar på

ett imperfekt embryo
med en oklanderlig pik
och ett nedslag utan stänk

 




Fri vers av Betraktaren
Läst 480 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-16 09:24



Bookmark and Share


    lilt
en får gratulera till en fin liten hyllning. tror sån begåvning går i släkten.
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Betraktaren
Betraktaren