Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt


Soulwawes

"Varför är du så bedrövad, min själ och varför så orolig i mig?

Hoppas på Gud; ty jag skall åter få tacka honom, min frälsning och min Gud." Ur Psaltaren

Min själ trängtar efter Gud som hjorten efter vatten

Jag trängtar efter den levande Guden

När ska jag få träda fram inför Guds ansikte?

Jag gråter natt och dag och fienden frågar:

"Var är nu din Gud?"

Men jag utgjuter mitt hjärta för levande Gud

och minns de goda stunderna i Guds hus

under fröjderop och tacksägelse

i högtidsskaran.

Varför har du förgätit mig

varför måste jag gå sörjande, trängd av fiender?

Det är som man krossar benen i min kropp

"Varför är du så bedrövad, min själ och varför så orolig i mig?

Hoppas på Gud; ty jag skall åter få tacka honom, min frälsning och min Gud."




Fri vers av Bibbi VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-16 11:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Hoppas på Gud ger inre styrka..
2011-02-16

    ej medlem längre
Ibland förstår man inte, vet inte svaren, de kommer först senare. Hoppas att du snart känner frid!


"Varför är du så bedrövad, min själ och varför så orolig i mig?"


@nn
2011-02-16

    ej medlem längre
jag läser och lär
inte tycker jag om
när något dig tär
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP