Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflinge-haiku

Kysser min panna
En efter en, fler och fler
Älskar snöflingor




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 612 gånger
Publicerad 2005-12-13 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon