Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågskål

du;
sköljer över min kropp
En ström av vågor
tänder en eld

Dina händer
varsamt smekande
Din blick
stadig och djup
Aldrig har
något varit 
Så ärligt
Så rätt

En saknad
Så underbar
En längtan
så skön

Du; 
sköljer över min kropp

Mitt sinne 
mitt inre

Utan att rubba
min balans
Utan att ta
något ifrån mig
Du ger
 av dig själv
Lika mycket
som du får
Som ett inre
vågspel


I ständig balans 




Fri vers av ia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-17 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och sinnligt...verbala vågor av sensualism
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =) Känslor vilka sveper fram liksom i mjuka vågor mot läsaren. =) Så bra. =)
2011-02-17

  Mow Dean VIP
Vilket härligt lugn.
vackert!
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP