Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skeendets varande


sa upp mig för att få andas lite liv
så länge jag vandrat fåordigt bara totalt gripet ur ingenting
jag lät mig skapa ett minne
jag lät mig själv glädjas åt varandet

brukar aldrig offra en kväll för nöje
brukar inte finna något nöje alls
men tankarna och själen skrek
\"njut för i helvete imorgon är det över\"

så jag njöt, jag dansade, jag umgicks,
jag log trots att jag hatar mitt leende
jag lös för dem som ville se jag brann
för dem som ville ge

jag slöt minnena under min kudde på natten
och där ska jag bevara skatten,
sanningen om en varelses varande skeende
som övergick i nostalgi,
den enda nostalgin som inte ska få skava




Fri vers av trasdocka
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-12-13 18:58



Bookmark and Share


  Dan Linder
En behaglig blandning av sött och surt och lite salt. Jag tycker om ditt flow, det är lätt att följa med och orden är väl valda. Mycket bra!
2005-12-13

    Oprofessionell
Jag fullkomligen ÄLSKAR allt du skriver, för alla ord du använder blir en del av något underbart, och jag känner verkligen igen mig i allt du skriver. Kanske därför jag tycker du är helt genialisk och fantastisk.
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka