" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





osynlig kedja

önska man kunde förklara
hur det känns
varje gång någon sviker
för hur man vänder
allt
då det blir jag
som faller

viljan att gå
värker i kroppen
som en ond djävul
river sönder
mitt redan
trasiga jag

ändå sitter jag här
lyssnar
på vad
som egentligen inte
intresserar
men ändå
fängslar

 




Fri vers av ia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-17 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP