till minne av min farmor

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till minne av min farmor




Gammal hand visar rätt

vill vara innerlig
utan konststycke

verkligheten
är alltid nära
vilket ofta
är tur
när man
drömmer

ibland




Fri vers av ia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-18 13:32



Bookmark and Share


  F.
Det vilar ett så mäktigt visdomslugn över allt du skriver Ia. Du fascinerar mig.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP