Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istid

Ligger på kallt stengolv
vinden tar tag i mitt hår
min tillvaro snurrar runt

 

jag är döv

 

urgröpt

 

mörkret  lägger sig
jag är kall
kylig

isdrottning

 

jag har för länge sedan lämnat min kropp
har glömt smaken av glögg och pepparkakor
och att vara lycklig
lycklig, hur är man då?

 

istiden
den tid varje människa gå igenom
kanske aldrig kommer över

 

jag är lika ensam som månen
lika långt bort
inget håller mig uppe
men ändå hänger jag kvar


undrar varför månen lyser så vit?
den har nog aldrig kommit över sin istid

det har inte jag heller

 

istid

min istid 




Fri vers av Missi VIP
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-12-13 21:11



Bookmark and Share


  rebecca d
jag är lika ensam som månen
lika långt bort

vinden tar tag i mitt hår

jag har för länge sedan lämnat min kropp
har glömt smaken av glögg och pepparkakor

starka bilder..
2005-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon