Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina första och mest dyrbara skrivarvänner.


ETT GOTT NYTT FÖDELSEDAGSÅR MELODIE!

Jag önskar Dig den bästa av dagar idag

ibland Dina nära och kära

som får förmånen

att smaka av

Dina hembakade kakor!

Du är en underbar vän

i trofasthet som

alltid finns där

i vått och torrt

i glädje och sorg

Alltid till hands

för mig som för

alla närstående

och för husdjuren

Vi delar allt

För Dig

har jag

inga hemligheter

behöver inte ha det

Du älskar att styra och ställa

i hemmet

slänga och köpa nytt

till allas trevnad

hinner ändå med att jobba

och engagera dig

till max

i barnens

aktiviteter

samtidigt

som Du är

en underbar

matmor.

Hur hinner Du allt

frågar jag mig ofta?

Du är helt makalös

orden räcker inte till

Ett enda stort Grattis

och massor av

lyckliga dagar!


















Fri vers av Bibbi VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-21 05:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Fina ord till din vän
2011-02-25

  Eaglemountains VIP
En underbar hyllning till en fin vän. Så fint.

Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!
2011-02-22

  mariasan
härlig text som som man blir lycklig av att läsa utan att för den skull heta Melodie! applåd från mig.
2011-02-21

    Tea Alex
Jag kan aldrig låta bli att bli berörd när människor betyder mycket för varandra. :) Fint om vänskap!
2011-02-21

    ej medlem längre
Applåder, för din fina text till en god vän Bibbi!



@nn
2011-02-21

  poetryGirl
Så fin!
2011-02-21

  Karl-Bo Lundstedt VIP
vackert, underbart att läsa..
dina födelsedags önskningar
från Ditt givmilda hjärta
ÄR balsam för själen.....
och ett grattis till Din vän
även från mig...

applåder


kb
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP