Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva och gå vidare

hon satt och såg
solen gå upp
över ett nytt vitt blad av sitt lv
tomheten kunde vara vilsam,
i tystnaden

hon iakttog hur mannen
fortfarande krampade
fast i sin övertygelse
att hålla sig kvar

tyst böjde hon sig
ut genom fönstret
anade embryot till en
blomknopp under snön

hon log mot mannen och
vandrade stilla ut ur bilden
mot livet




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 615 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-21 21:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser

underbart vacker
vackermjuk visshet
bilden andas...ja... lugn självklarhet

tack
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind