Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnat min farmor som lever kvar i mitt hjärta och minne.




ett lyckligt minne

trots att  
ditt ansikte
fårats,
blivit skrynkligt
och du sitter
i lugn och ro

kommer du alltid
vara den som
vinner när vi
springer 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-22 11:44



Bookmark and Share


  LassO
skönt skrivet mänskligt och respektfullt
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP