Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling, jag är hemma

Om du fick en andra chans
vad skulle du ändra?

Om du fick göra om något
vad skulle du säga?

Om livet kom med en andra chans
Skulle jag ta den utan att tveka

Jag skulle göra om alla år jag har försummat

de jag glömt

Jag skulle aldrig släppa taget
jag skulle bry mig mer

vi skulle kunnat ge varandra så mycket
men nu kan det vara för sent

Bättre sent än aldrig
men jag vill inte vara sen

jag vill vara alltid

Alltid vid din sida

Du vet att jag älskar dig
Även om jag tappade bort dig på vägen




Fri vers av Michelle Natalie
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-22 16:30



Bookmark and Share


  aol
bra så tänkvärd rader,
2014-01-19

    ej medlem längre
Mycket bra ,tänkvärda rader.
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Michelle Natalie
Michelle Natalie