Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt


Skuggornas dans

Inför oron i världen och alla negativa rapporter kommer för mig:

"Vem kan man lita på"?...som Björn Alfzelius och Mikael Wiehe sjöng

Vi är som barn som ser en suddig spegel av Gud men då när

Jesus kommer tillbaka ska vi möta Gud ansikte mot ansikte

då ska vi lära känna Gud lika bra som han känner oss

Viktigast av allt är tro, hopp och kärlek

men störst är kärleken.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-02-22 16:53



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
jaa, som sagt var
"störst ÄR kärleken
och den kommer att segra
Han som själv ÄR kärleken
stillar min oro, mitt i stormen...

applåder

kb
2011-02-28

  mare VIP
Precis, störst är Kärleken
2011-02-25

    maija tuori
tack för kloka och tröstande rader...Kärlek är starkare än döde n ....
2011-02-23

  anits VIP
Mycket kloka rader av dig, visst
är kärleken störst av allt
2011-02-22

  Eva Helene VIP
Ja visst, kärleken övervinner allt!
2011-02-22

  En strimma av guld
Tro hopp och kärlek mina ledord som jag brukar säga.

Tro ger oss styrkan åter när kraften har sinat.

Hoppet är det sista som överger människan, det är vår drivkraft ur det jobbiga.

Kärleken finns i allt vad vi än möter.

Dessa ord som du skriver om gör att människan fortsätter att kämpa trots svåra situationer.

Bra tankar du förmedlat genom dina ord.
2011-02-22

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
ja.. Fides, spes, caritas. Maior autem horum est caritas..(latin, för denna mening från bibeln, som jag sparat)

Störst är kärleken..ja, men så svår, kanske det svåraste också? Att hoppas och tro, så grundläggande, så viktigt, ej alltid så lätt heller, men lite lättare kanske..? Men tro och hopp också är kanske förutsättningar för att våga kärlek..? För att orka kärlek...:) Så tätt förbundna är de ändå...
Ja, tankar som kom av din vackra text..
2011-02-22

  F.
Störst av allt är kärleken. Dina rader andas visdom, Bibbi. Snyggt!
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP