Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synlig trots allt

om jag ställer
mig precis här

här i mellan

ser du mig då
eller går
du förbi

igen




Fri vers av ia VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-23 13:11



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Omöjligt att missa...
Gillar.
2011-02-23

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP