Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

fylls bara
av mina egna
andetag

saknaden krampar sig fast
efter er

vill knyta er tillbaka

men ni ska gå vidare

detsamma med mig

undrar bara vart ?




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 21:54



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så många vägar
så många händer
vart leder de
vilken är min dörr

i den stund vi upphör söka dessa vägar dörrar
är i en slags positiv uppgivenhet
brukar de de
den dörren glida upp...

tack vackraste

Tack att Ljus och Värme ÄR Hos Dig

Själsöga
2011-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind