Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt,till en förlorad vän.


En tår


När jag tänker på dig
så fäller jag en Tår
En tår för vår vänskap
En tår för våra upplevelser
En tår för våra minnen
En tår för min saknad till dig

Habibti...jag saknar dig






Övriga genrer av Manal
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-07-14 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal