Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vill jag bo

Vilka berg,otroligt vackra
där vill jag bo
Vara nära himmelen
Vara nära stjärnorna
Vara nära solen
Var nära månen
Högt ,högt uppe på bergen
Där det finns lugn och ro

En vacker utsikt
En vacker dag
Ett vackert liv




Övriga genrer av Manal
Läst 248 gånger
Publicerad 2004-07-14 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal