Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade kusin Tobias (1999-2002)


Sovandes bland molnen


det är din födelsedag
och jag har tänt ett ljus
bara för dig

ett hjärta som lyser

du skulle ha varit tolv år idag
men för oss
kommer du för alltid vara tre

jag har bara ett foto på dig
och det är det vackraste jag äger

dina ögon gnistrar
som om du visste en hemlighet
och du skrattar

för det är bara du som vet

mina minnen är få
du lämnade oss för snabbt
men
du är alltid i våra hjärtan

för du
var allt som var vackert

du var en ängel
som lämnade kärlek i våra hjärtan
så liten
men så stark

vår ängel

se ljusen som lyser
det är din dag idag




Fri vers av annso.fie
Läst 441 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-25 15:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vemodsvackert poetat. Ord som berör på djupet. *Kram*
2011-03-27

    ADI Nehlin
fin, fin....så hårt när barn lämnar
2011-03-21

  Ninananonia VIP
Ja jag med! Så vacker är din dikt!
Sorgligt!
2011-02-25

    ej medlem längre
jag tänder också ett ljus för din älskade Tobias
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

annso.fie
annso.fie