Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är halvdansk, om ni undrade....



Dansk julhaiku

Duften af juletræ
blander sig med duft af lak
når jeg pakker ind




Fri vers av Missi VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-12-14 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon