Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasigt

letar bland lakan
för att finna

men det enda jag
hittar
är smutsiga minnen
hårda ord
och blodiga slag

letar eller kanske
famlar efter något
som aldrig fanns

för att kunna
gå vidare




Fri vers av ia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-02 09:46



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
hårt och mörkt

tack för att du orkar dela med dig
2011-03-02

    ej medlem längre
Oerhört välformulerat om något som ingen skulle få behöva erfara
2011-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Smärtsam men bra skrivet. =)
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP