Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln utan vingar

Ängeln utan vingar
går i mörkret på jorden
försöker lysa upp tillvaron
med sin böjda gloria
Ser förtvivlat uppåt
men hon kan bara möta mörkret
var hon än ser
visst känner hon dem omkring sig
visst känner hon lite godhet
men här är hon ensam
alla änglar har flytt
och hon har förlorat sina vingar
glömt hur man flyger


ängeln utan vingar
har en djup själ
djupa ögon
böjd gloria

den håller på att tappa sin glans
om den gör det brister hennes hjärta helt
hon är övergiven
längtar bort
om hon bara kunde få lyfta
sväva bort från allt
men hon har en anledning att vara här
en hopplös anledning
vingarna är borta för evigt
men hemligheten är att

jag är ängeln utan vingar




Fri vers av Missi VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-12-16 17:06



Bookmark and Share


  Ingrid Nilsson
Tolkar den som övergången från barndom till vuxenhet,det är så det är,änglabarnen våra tappar vingarna,men bara för en tid,för det växer ut nya vingar på en del, starka,starka! PÅ Dig,absolut.
2005-12-17

    rune
e du ledsen??
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon