om jag lägger handen på min hud känner jag dig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag lägger handen på min hud känner jag dig




Så himla nära

om jag samla ihop
alla ord

rörde runt

så skulle samma
bildas samman
tillsammans

alltid

om jag skulle
förklara
vad jag Känner
när jag läser
dig

Innerlig

 




Fri vers av ia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-28 13:03



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Vackert vackert vackert.
Gillar gillar gillar.
2011-02-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker, vacker. =)
2011-02-28

  Mow Dean VIP
stillsamt.
vackert...
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP