Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

humlan och jag



envist som humlan
som inte kan flyga
hennes kropp är för tung

lever och älskar jag
vidare




Fri vers av rebecca d
Läst 676 gånger
Publicerad 2005-12-15 09:49



Bookmark and Share


  rebecca d
jag med:)
men enligt vetenskapen kan den inte det...
2005-12-20

  Missi VIP
jag tror på humlan och att den kan flyga, ty jag har sett det med egna ögon.
2005-12-18

  Per Rydberg
Där har du själva kärnan! Inte ska vi bry oss om ifall något syns omöjligt!
Det är Kärleken och inte förnuftet som styr!!!
2005-12-17

  Propella
Oj; den här fastnade jag för på en gång! Vilken liknelse med humlan!
2005-12-16

  Jessica Ebbesson
Mycket fina och tankvärda rader.
Tycker om titeln 'Humlan och jag'
*Söt*
2005-12-15

  Rachel Roth
så ömsint den är och försonande, tycker mycket om
2005-12-15

  sol
*ha ha ha*..vilken
käftsmällsöverraskning
du levererar här.
underbart!!!

Jag=humla
också

högidentifikation
tack!
2005-12-15

    Bodil Sandberg
Tänkvärt minsann...bravissimo
2005-12-15

  Ingrid Nilsson
Helt ljuvlig! Den här är en favorit,den!
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d