Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar

Rider sakta bort för att möta livet bortom horisonten

mina tankar far mellan milstolpar i mitt liv

livsstationer som jag klivit av på för att lära av livets läxa


Ibland har jag stannat upp och mött ögon i spegelns bild

de har ibland varit en gåta för mig vem dom tillhört

har liksom inte känt igen dom, som om de vore någon annans


Idag såg jag återigen in i spegeln då jag möts av ett par ögon

där djupet visar på vishet, där ögon berättar en historia

dessa ögon har fyllt av livsglädje, de är fyllda av liv, de lever!


En ny väg ser jag nu framför mig som jag är rustad för

livets väg ska jag nu möta med den aptit som bara en nyfödd har

jag är inte rädd, jag känner tilltro till min inre styrka och vishet.


Tack livet för att du envist har hållit mig kvar här på denna jord!




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 1001 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-01 18:13



Bookmark and Share


  Anna*
Inspirerande och hoppfull text om hur allt kan förändras med tiden! Applåder =0)
2011-06-09

  Water VIP
Får en segrande känsla med mersmak ur detta. En seger vunnen ur lyhördhet mot sin inre röst.
2011-04-05

  Roula O
enormt fint..
2011-03-31

  Anna Hägglund
Åh, vet inte vad jag ska skriva! Superbra och underbar!
2011-03-06

    ej medlem längre
Underbar, positiv är din dikt. Jag är glad för din skull!


"Tack livet för att du envist har hållit mig kvar här på denna jord!"


@nn
2011-03-05

  lisa"puzzle"svensson
underbart att läsa!
2011-03-05

  Lars Hedlin
Att se in i det oändliga kan vara både lockande och skrämmande....
2011-03-03

    J. Herward
det gäller att dra den andra personen till sig, den som visas i spegeln :)

applåd!
2011-03-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Härlig att se
att livet bär
att Du är i
form min lycka
för Din skull är:
E*N*O*R*M
*************
Du kommer att
ta folk med:
S*T*O*R*M!
***************
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld