så många som faller i stressfällan, inte förrän hjärtat slutar slå som man föstår hur dåligt man mår

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så många som faller i stressfällan, inte förrän hjärtat slutar slå som man föstår hur dåligt man mår




när allt ställs på en kant

kalla det rasrisk
eller kollaps
när det enda
men ser
är en gigantisk
vägg

just den där
man har byggt
omsorgsfullt
själv

men man står
inte
på toppen
utan
botten

det är då
man önskar
man hade
byggt en
dörr

 




Fri vers av ia VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-02 09:52



Bookmark and Share


  TT
...så jäkla bra formulerat...tycker väldigt mycket om denna text...!
2011-03-11

  Veronic@
mycket kloka ord, fint skrivit
2011-03-04

  jamal jamal
Mycket bra tankar på dem som inte tänker på sin hälsa!
starkt ord mot våra starka muskler som ser kraftiga ut; men i verkligheten som din dikt berättar, behövs det en dörr att gå in lätt i livet än att klättra över en gigantisk vägg. FIN DIKT!
2011-03-04

  Fredric
man blir stark av att klättra...
2011-03-02

  Mow Dean VIP
dörren kan vara gjord av ord...
det är ett skönt sätt att öppna upp...

fint skrivet.
2011-03-02

  Janne
Såväl jag känner
igen mig själv
här i dina ord,
bra skriven text
som ger eftertankar
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP