Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är just där...

precis där
nära 
dig

just där

jag
kan hålla
din hand
känna dina
andetag

det är
just då
just där

just här
som jag äntligen
känner mig
levande





Fri vers av ia VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-04 11:26



Bookmark and Share


  filosofian
Bra beskrivning av åtrå. Jättevackert!
2011-03-06

  Veronic@
Underbart :)
2011-03-04

    ej medlem längre
Bra!!!!!!!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP