skänk en tanke till en riktig vän, som fins där vid din sida.
ta vara på äkta sann och ärlig vänskap

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skänk en tanke till en riktig vän, som fins där vid din sida.
ta vara på äkta sann och ärlig vänskap




du gör mig leende

Funderar
inspirerar
flanerar
i min hjärna

tänker tankar
vägar
stigar
mål
att gå fram på

stanna still
andas lungt
känner av
njuter

känslan är
varm
mjuk
behaglig
inte på något vis
alldaglig

jag vet
förstår
kom på

att det är
ju du


som gör
mig glad

är tacksam
acktsam
men inte
kravfull

det är
som det är
du gör mig leende
och vad
är väl bättre
än det...




Fri vers av ia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-04 11:57



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Underbar! Så härligt bländande, och jodå, efter dessa rader satt jag med värmens känsla, som spred sig, och fördes över, så nu sitter jag här och ler. En sann vän, det är rikedom det!
2011-03-06

  TT
...tankar jag känner igen...mycket levande och målande text...tycker mycket om den! En extra stor applåd till ingressen!!!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP