till minne av min bästa vän som kände att livet var för mycket

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år har gått

till minne av min bästa vän som kände att livet var för mycket




saknar dig lika mycket fortfarande

tankar tänkta
stilla
tillbaka till
dagen
jag fann dig

*

du
hade ställt prydligt
dina skor
bredvid varandra
ifall någon
skulle vilja
låna dom sen

du hade klätt av dig
lagt ihop
kläderna 
omsogrsfullt

tänkte kanske
säga något
men valde
tystnaden

det fanns
inget kvar
ingen ork
ingen känsla


men du
gav inte
upp
utan
sa bara
enkelt
ett tyst

hej då




Fri vers av ia VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-06 14:46



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Mycket vackert skrivet
2011-03-06

    ej medlem längre
Febrigt tragiskt...tragiskt febrigt...
2011-03-06

  LassO
alltid tungt
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP