Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Natt.

 

 

Nej jag vill bara vila stilla

jag har nog av allt som är svart

jag vill lägga mitt täcke om mig

när timmarna kallar till natt

 

jag vill färdas oskyldiga drömmar

vet att verklighet fyller ändå

jag vill ha det vänliga intet

som bara natten kan få mig att nå

 

inget blod jag vill skymma mina texter i

inget våld, inga texter av svavel

jag vill fylla mitt hjärta med kärlek

ty det har nog med sådant dravel

 

jag vill vakna med gryende morgon

utvilad med en smula hopp

vårvinter och kylan den ila

och taken har nog med sitt dropp

 

därför med detta jag anför

en godnatt, jo jag har även det.

hur det är för er att lära

och jag är glad att jag vet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-03-06 00:42



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint. =)
2011-03-07

  ULJO
Mycket bra skriftat.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP