egen förvandling

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egen förvandling




att finna råd

Inte de ord
jag tänkt
eller den handling
jag utfört
fick mig
att ta de steg
som gjorde mig
till den jag är
idag

inte av lycka
ler jag mot
svaret
utan
av lättnad
av att förstå
utgången av
olycka

Att ge saker tid
för att formge
en början
är inte sagt
utan oro

men fullkomligheten
när lyckan
ser glassplitter
förvandlas
till stoft

 




Fri vers av ia VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-06 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP