Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

 

Behöver bara få

andas.

Ta djupa andetag

och blunda mig bort.

 

Min själ behöver vila

förstår du inte det?

Mina tårar rinner

för att jag inte orkar mer.

 

Så släpp ut mig

till friheten.

Det enda jag begär

är att få

 

andas.

 

 




Övriga genrer av Manal
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-12-15 23:43



Bookmark and Share


  Eduardo
oj... klaustrofobiskt... läste igenom dina texter... o denna berörde mig mest... starkt skrivet..

alla känner vi oss instängda ibland... detta fångar du i din mångtydiga text... väldigt bra...!
2006-01-02

    Cajsa
För mig får du andas, min vän. Alla behöver vi andas några gånger under livet.
2005-12-26

  yoyyo
mycket bra skrivet
gillar din text mycket
:)
2005-12-16

  Natalie VIP
Åh så himla vacker.
2005-12-16

  Dilsewat
Starkt!!! Förmedlar känslan av ett uppror - att se friheten!
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal