Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karin Inga Maria 1928 -2011


Vårväg

Vårstigar finns, kära mor, i själens djupa skog
röda stugor och såpade golv som livet gav och tog

Bär du konvaljer hästhov förgätmigej
dit dina vårvindar nu viskat dej

Du glittrar ljust på älvens våg
finns kvar i allt vackert du gav
och såg

Tack kära mor för livet vi fått
du finns för alltid kvar i oss

2011.03.07/Lena Jakobsson




Fri vers av Lena Renman
Läst 504 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-07 22:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Riktigt fin och äkta värme!
2011-03-27

  demonsson
Åh, vad fint skrivet om din mor! tack. demonsson(christina)
2011-03-12

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Lugnt, stilla.
Med varm ömhet.
2011-03-12

    balalaika
Vackert, värmer i hjärtat!
2011-03-12

    Maria Malm
Det finns en värme och innerlighet i raderna, som jag tycker mycket om.
2011-03-08

  Maria Zena Viklund
fantastiskt ordat, gillar den jordnäta, vardagliga tonen,
framförallt raderna:"Vårstigar finns, kära mor, i själens djupa skog
röda stugor och såpade golv som livet gav och tog"
2011-03-08

  stella
Så kärleksfullt...
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman