Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen bild




så är det liv.

Förta inte sommaren som

gror i mitt bröst

allt regn som flyktigt falla

var mig bara nära

ha duvor i din röst

tö kylan bort den kalla.

 

Svep mig över gärdet,

bort mot skogens lena

där bäcken flyta stilla

ur mörka skogar tittar

i kvällen den sena

det stora ut ur det lilla

 

För stort är att älskas

varsamt och tryggt

med mån för att vidare gå

att när dagen sen

strax ila skyggt

vila innerligt få

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 06:35



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Behaglig rytm, vacker poesi. =)
2011-03-09

  aol
så milt nderbart skaldat, känner hjärtslagen ticka mjukt i duvans flykt
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP